Парастосом и полагањем венаца на споменик за 1.080 погинулих бораца у Одбрамбено-отаџбинском рату у Зворнику је данас обележено 30 година од формирања подрињског одреда специјалних снага „Вукови са Дрине“. Они су се налазили у саставу Зворничке бригаде Војске Републике Српске.

У склопу јубилеја отворена је и освештана Спомен соба погинулим припадницима јединице и одржана свечана академија на којој је говорио о ратном путу ове јединице командант Милан Јоловић Легенда.

Венце на споменик су положили изасланик председника Републике Српске Слободан Жупљанин, команданти „Вукова са Дрине“ Душко Вукотић и Милан Јоловић Легенда, градоначелник Зворника Зоран Стевановић, те представници многобројних борачких организација, ратних јединица и удружења из Републике Српске Србије.

Делегацију нашег Удружења, која је положила венце и одала почаст, предводио је председник Владан Ранковић заједно са капетаном Драганом Марковићем Панамом, Васом Делићем и Иваном Шевчуком.

На крају данашње манифестације, на свечаном ручку, уручена је и Плакета нашем Удружењу у знак сарадње између две ратне јединице и два ветеранска удружења.