Борцима у част и услузи Удружење Херојска 549.моторизована бригада Цар Душан Силни“ отворило је канцеларију у Сомбору на адреси трг Цара Лазара бр.1 у Грашалковићевој палати. Канцеларија је отворена сваког дана од 8 до 11 часова и биће на услузи борцима како из наше бригаде, тако и из осталих бригада, као и њиховим породицама, у складу са нашим могућностима. Наш приоритетни задатак биће пружање помоћи борцима у решавању добијања статуса борца, а самим тим и остваривањем њихових права. Важно је нагласити да је у претходном периоду отварена одлична сарадња са Градом Сомбором, те тако наши чланови могу остварити многобројне повластице као што су ослобађање плаћања појединих комуналних услуга, бесплатне карте за културна дешавања, спортске манифестације, коришћење базена, теретане и слично…

И овом приликом упућујемо нарочиту захвалност онима који су нам омогућили да добијемо простор и дали подршку у остваривању ове активности. То су: градоначелник Антонио Ратковић, градски већници Дарко Смиљанић и Срђан Савић, начелница Градске управе Јелена Велебит, те начелница Одељења за друштвене делатности Марија Јерковић.

Позивамо све борце који су били током НАТО агресије на територији Косова и Метохије, а нису остварили своја борачка права, да нам се јаве на број телефона 063/ 81-00-646. или дођу лично у просторије нашег удружење како би истима помогли да та права остваре.

 „НЕМА НАЗАД , ИЗА ЈЕ СРБИЈА!“

 

Категорије: Обавештења