Поштовани, борци, ветерани, ратни војни инвалиди,

Дана 19.07 2023. године ангажовањем министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања омогућен је још један бенефит за ратне војне инвалиде. Наиме уз подршку и посредовање министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у просторијама СУБОС потписан је Меморандум о сарадњи између Савеза ратних војних инвалида, породица палог борца Војводине, Фондације српских бораца и компаније АТЛАС сервис доо у вези са олакшицама за ПУТНО АУТО ОСИГУРАЊЕ ратних војних инвалида. Уз разумевање, друштвено социјалну одговорност и помоћ компаније Атлас сервис доо СВИ ратни војни инвалиди  I i II групе инвалидитета који су регулисали статус имају бесплатно ауто путно осигурање а сви остали РВИ III до X групе инвалидитета имају 50% попуста на пакете путног осигурања на територији Србије.

Такође ко буде заинтересован РВИ свих група инвалидитета ( I до X) имају 50% попуста на пакет ЕУРО+ за територију Европе.

Картице ауто путног осигурања за територију Србије биће персонализоване то јест односиће се на особу (РВИ) без обзира које у том тренутку власник предметног возила коме је потребна асистенција, али је неопходно да се у том тренутку у возилу налази РВИ са картицом.

За све РВИ како би преузели картице ауто путног осигурања у Атлас сервису потребна је БОРАЧКА ЛЕГИТИМАЦИЈА И РЕШЕЊЕ о инвалидитету.

Полазећи од тежње да се пружи што боља заштита Сектор борачко инвалидске заштите министарства наставља да ради на стварању још бољих услова и бенефита ветеранима, РВИ и породицама палих бораца.

ЗА СВЕ додатне информације и питања АТЛАС СЕРВИС 063 1177525

Категорије: Информације