На гробљу Лешће обележен је годишњи помен Петру Стапару званом (Чича) , добровољцу у 549.моторизованој бригади. Петар Стапар добровољац, минер-диверзант из Петриње, у САО Крајини борио се у јединици кап. Драгана. Рањаван. На други дан Васкрса 1999. добровољно се јавио у војску и био распоређен у 549. бригаду у борбену групу 1/1 на Планеји, где се формирао интервентни вод у коме је он био инструктор. Заједно са одељењем добровољаца и два одељења редовних војника учествовао у многим акцијама против ШТС у зони бригаде. Његову вечну кућу су обишли чланови породице и делегација удружења Херојска 549. моторизована бригада „Цар Душан Силни“ одбор Палилула. 

У селу Оснић, општина Бољевац , обележен је годишњи помен погинулом добровољцу Бориславу Милорадовићу. Његову вечну кућу су обишли представници СУБНОР-а Бољевац , делегација удружења Херојска 549. моторизована бригада „Цар Душан Силни“ ,одбор Зајечар, као и син погинулог борца.

Седамнаестог маја 1999. приликом потраге за јаком групом терориста од Призрена према врху Цвиљен (репетитор ТВ) поред њих двојице погинуо је и добровољац Миливоје Бајић .

Категорије: Помени