Удружење „Наша Дрина“ и риболовачки клубови „АС“ и „МГП“ у сарадњи са Удружењем Херојска 549. мтбр „Цар Душан Силни“ вас позивају да учествујете на хуманитарном турниру у риболову у селу Пепељевац, општина Лајковац, на реци Колубари. Турнир ће бити одржан у недељу 27. новембра 2022. године. Окупљање такмичара је до 8 сати, а износ котизације није конкретно одређен, већ свако прилаже према својим могућностима. Једну екипу чини двоје такмичара, а сама екипа може бити формирана и на лицу места. Награде су обезбеђене од стране спонзора, а куваћемо и гулаш како би се окрепили након такмичења.

Уколико нисте у могућности да дођете, а желите да помогнете ову нашу хуманитарну акцију то можете учинити до 24. новембра уплатом средстава на рачун код Сбербанк АД Србија једног од организатора господина Стевице Бабића на рачун бр. 258-2585040001860-60 (у прилогу фотографија картице).

Прикупљени новац биће уручен на лицу места петорици припадника 549. мтбр који се налазе у тешкој социјалној и финансијској ситуацији.

Рачун за донације:

Категорије: Догађаји