Поштовани чланови нашег Удружења Херојска 549. моторизована бригада “Цар Душан Силни”, пријатељи, саборци и сви људи добре воље и великог срца позивамо вас да узмете учешће у хуманитарној акцији добровољног давања крви.

Акција ће бити организована уз Архијерејски Благослов Његовог Преосвештенства Епископа бачког Г.Г. др Иринеја (Буловића) 7. маја 2023. године са почетком након Свете литургије, око  9 сати, у фрушкогорском Светоархангелском манастиру Ковиљ у организацији Православне Епархије бачке и нашег Удружења уз домаћинство нашег одбора из Новог Сада.

Завод за Трансфузија крви Војводине са својим мобилним возилом тога дана биће у порти самог манастира чиме би на очигледан начин позвала и осталу јавност да се прикључи овој хуманој акцији и на тај начин уз Божју помоћ и братску љубав клирика Епархије бачке пружити помоћ онима којима је најпотребнија. Жеља нам је да и овим путем покажемо братско сагласје наше Свете Православне цркве и бораца Херојске 549. моторизоване бригаде “Цар Душан Силни”.

Категорије: Информације